Hur gör jag för att dela mig av min prenumeration till min familj?

Du kan dela din prenumeration till dina familjemedlemmar om du har en prenumeration på Papperstidningen eller E-tidningen. Varje användare får personliga inloggningsuppgifter och tillgång till både e-tidningen och nyhetssajten. Som inloggad kan familjemedlemmen följa skribenter och ämnen och därmed skapa sitt eget nyhetsflöde.

Du delar enkelt din prenumeration genom att logga in på ditt konto och klickar på dina initialer i övre högra hörnet på hemsidan och väljer där "Min prenumeration" som då tar dig vidare till ”Översikt”(Bild 1) som finns under fliken "Min prenumeration" om du redan är inne på ditt konto. Du kan sedan se under din prenumeration hur många delningar du har tillgängliga samt knappen "Dela din prenumeration" där du kan administrera dina tillgängliga delningar (Bild 2). Observera att antal delningar kan variera beroende på vilken produkt du har valt att köpa.

Bild 1.


Bild 2.


För att administrera dina delningar Klicka på knappen "Dela din prenumeration". Du kan fylla i e-postadressen till den familjemedlem du vill dela till och sedan klicka "Lägg till familjemedlem (Bild 3). Det kommer då skickas en inbjudan till den angivna e-postadressen som bjuder in mottagaren att skapa ett konto och därmed få tillgång till samma digitala innehåll som ditt abonnemang innehåller. När familjemedlemmarna har skapat konto kan man enkelt se detta under Familjedelningens översikt (Bild 4). Om en inbjudan ännu inte har accepterats av mottagaren så har den status "Väntar" och när den är accepterad så har den status "Aktiv".

Bild 3.


Bild 4.


Om du vill ta bort en delning så klickar du på minustecknet till höger om e-postadressen som du vill ta bort och klickar sedan på "Ta bort" (Bild 5). På detta vis tillgängliggörs en delning som tidigare var upptagen av den tidigare angivna e-postadressen och du kan dela igen till en annan familjemedlems e-postadress.

Bild 5.

Ttela Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.